Om meg

denusminkasannhetenJeg bor i nord. Havet som nabo og byen i umiddelbar nærhet. Det urbane fjæralivet. Det rurale bylivet.

Jeg har tre unger på 8, 10 og 12 år, som jeg er uendelig glad i. Og så har jeg ei fantastisk mamma som bor i samme hus som meg. Hun er noe helt for seg selv. Alle skulle hatt ei mamma som min. Eller ei sånn bestemor som ungene mine har. For jeg, jeg strekker ikke alltid til.

Jeg er lektor i norsk. Jeg er fagoversetter i engelsk. Jeg jobber ikke akkurat nå. Jeg har ME. Men jeg er. Jeg eksisterer. Innimellom lever jeg også. Skikkelig.

Livet, ungene og ME går ikke alltid så godt i hop, men det er slik min eksistens er akkurat nå. Det er det jeg må leve med. Det er den usminka sannheten. Så jeg gjør så godt jeg kan.

Tidvis blir det lange dager på sofaen, og mens jeg ligger der og gjør så godt jeg kan, noe som ofte rett og slett er absolutt ingen ting, så surrer tankene, og det skribles ned små tanker i form av dikt og store tanker i form av tankespinnerier. Noen ganger motsatt. Store tanker i form av dikt og veldig små tanker i et virvar av tankespinnerier. Disse vil jeg gjerne dele med deg. Her på bloggen min.

God lesefornøyelse.

 

4 kommentarer om “Om meg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s